Rumah > Berita > Kandungan

Asid Amino Kekal Normal

Oct 27, 2017

Apakah asid amino? Asid amino terutamanya digunakan dalam ubat untuk menyediakan campuran asid amino kompaun, juga digunakan sebagai agen terapeutik dan untuk sintesis ubat peptida. Asid amino Terdapat seratus jenis asid amino yang digunakan sebagai ubat, termasuk 20 jenis asid amino yang membentuk protein dan 100 jenis asid amino yang membentuk protein.

Asid amino digunakan untuk mengawal gula darah, Amino Acid untuk diabetes, diet, pencegahan dan rawatan hepatitis akut yang disebabkan oleh fungsi hati yang tidak normal, yang digunakan untuk menambah kelemahan fizikal dan pelbagai penyakit yang disebabkan oleh kehilangan protein. Tetapi masih banyak orang yang bimbang bahawa asid amino mempunyai kesan sampingan, Amino Acid butiran berikut mengenai kesan sampingan asid amino.

Kesan sampingan asid amino: menyebabkan obesiti, asid amino asid amino untuk kekurangan protein dan pesakit yang melemahkan, kegagalan hati dan buah pinggang, kelemahan otot, jika biasa dan pemakanan sudah sangat banyak, protein badan atau asid amino berlebihan terlalu banyak, akan menyebabkan obesiti

Asid amino asid kesan dua: penyebab ketidakselesaan fizikal, untuk kapasiti penghadaman anak-anak muda yang sihat normal tidak sesuai untuk digunakan, adalah ubat ketiga, Amino Acid selepas makan tidak dapat dielakkan pelbagai tidak selesa.

Asid amino kesan sampingan tiga: diet protein tinggi akan menyebabkan peningkatan nefropati diabetik. Asid amino adalah diet protein tinggi, penggunaan Amino Acid berlebihan boleh membawa kepada kencing manis.

Asid amino mempunyai kesan metabolik yang berbeza pada bayi dan orang dewasa. Penggunaan infusi asid amino biasa, bayi dan kanak-kanak dalam aktiviti phenylalanine hydroxylase adalah rendah, Asid Amino mudah menghasilkan fenilalaninemia tinggi. Dan kekurangan tirosin;

Oleh itu, bayi dan anak-anak yang menggunakan infusi asid amino dapat mengurangkan jumlah phenylalanine, methionine, glisin, meningkatkan jumlah sistein, tirosin, histidin, untuk menjadikan spektrum asid amino plasma untuk mengekalkan keadaan normal. Produk ini menyesuaikan diri dengan ciri-ciri metabolisme bayi, mengurangkan jumlah phenylalanine, methionine, glisin, meningkatkan jumlah sistein, tyrosine, histidine, Amino Acid untuk memenuhi keperluan pemakanan kanak-kanak.

Asam amino adalah unit asas protein, termasuk kulit, kuku, rambut terdiri daripada protein, dan rambut adalah 90% daripada komposisi kolagen. Asid amino yang digunakan dalam rambut dan kulit, bukan sahaja di atas berkata untuk menambah pemakanan, menambah air, tetapi juga boleh meningkatkan fungsi imun kulit, Amino Acid meningkatkan detoksifikasi sistem limfa, meningkatkan sensitiviti kulit sensitif mempunyai kesan yang baik , Amino Acid dan boleh mengekalkan rambut Dan serat kolagen kulit dan serat anjal pertumbuhan normal, Amino Acid untuk mengekalkan kulit yang lembut dan fleksibel, untuk mengekalkan keanjalan rambut.