Rumah > Berita > Kandungan

EDTA Chelates Sokongan Cekap

May 18, 2017

Ejen chelating EDTA telah diletakkan di pasaran selama beberapa tahun, sebagai rawatan kanal akar produk pembantu cekap yang baik, tidak tahu rakan-rakannya tidak menggunakan kegunaan sendiri dan pemahaman produk ini, EDTA Chelates yang dilakukan di bawah penamat.

EDTA adalah agen chelating kanal akar, EDTA Chelates komposisi kimia asid tetraacetic etilenediamine, yang merupakan buku teks yang memberitahu kita pengetahuan.

Sekarang terdapat dua produk seperti di pasaran, EDTA Chelates salah satunya adalah produk biru Perancis, EDETAT, dengan 14% EDTA, untuk membantu memperluas terusan akar sempit EDTA Chelates, 14ml \ botol.

EDTA ejen chelating

1. Sesuai untuk resting gigi dan bahan-bahan penyediaan terusan akar gerudi gigi

2. Boleh melembutkan kanal akar

3. Sesuai untuk stenosis kalenjar kanal akar, kanal akar atresia

4. Boleh mengeluarkan kalsifikasi kanal akar dan skala

5. Dengan pelinciran untuk melindungi peranti dan gigi

Mod tindakan ejen chelating EDTA

1. Pembuangan bahan terionisasi oleh reaksi kimia, EDTA Chelates penyingkiran berkesan natrium hipoklorit tidak dapat menghapus skala

2. Pelinciran adalah lebih mudah untuk mengisi proses tersebut

3. Aktiviti antibakteria yang baik

4. Selepas membersihkan untuk membentuk tembok terusan akar bersih

Ejen chelating EDTA EDTA Chelates mewakili kekuatan mengikat agen chelating dan ion logam, dan nilai chelating mewakili jumlah agen chelating yang merapikan ion logam.

Sesetengah orang dalam formula sebenar akan menemui penambahan ejen chelating, atau akan ada fenomena bersisik, akan bimbang tentang mengunyah daya EDTA Chelates tidak mencukupi, dan ion logam tidak boleh digabungkan dengan berkesan, jumlah sebenar chelating agent tidak berada dalam tempat, menyebabkan fenomena penskalaan