Rumah > Berita > Kandungan

Kebersihan Kalium Humate

Oct 27, 2017

Pertama, kebocoran kalium hidroksida pepejal rawatan kecemasan pengasingan kawasan yang tercemar, dikelilingi oleh tanda-tanda amaran, adalah disyorkan bahawa kakitangan kecemasan memakai topeng gas, Potassium Humate memakai pakaian pelindung kimia. Jangan langsung hubungi tumpahan, dengan bersih sekop bersih yang dikumpulkan dalam bekas bersih yang bersih, dengan sedikit air ditambah, disesuaikan dengan neutral, Potassium Humate dan kemudian ke dalam sistem air kumbahan. Anda juga boleh bilas dengan banyak air dan cairkan air ke dalam sistem air kumbahan. Seperti kebocoran yang banyak, dikumpulkan selepas kitar semula atau pelupusan tidak berbahaya.

Kedua, langkah perlindungan Perlindungan pernafasan: Jika perlu, masukkan topeng pelindung.

Pakaian pelindung: memakai pakaian (bahan anti karat). Perlindungan tangan: Pakai sarung tangan getah. Lain-lain: Selepas bekerja, mandi berpakaian. Perhatikan kebersihan diri.

Ketiga, langkah pertolongan pertama Pepejal kalium hidroksida Sentuhan kulit: segera bilas dengan air selama sekurang-kurangnya 15 minit. Sekiranya terdapat luka bakar, rawatan perubatan. Potassium Humate Sentuhan mata: Segera angkat kelopak mata, bilas dengan air atau saline selama sekurang-kurangnya 15 minit. Atau dibilas dengan larutan asid borik 3%. Rawatan perubatan. Penyedutan: cepat dari tempat kejadian ke udara segar. Apabila perlu, pernafasan tiruan potassium Humate. Rawatan perubatan. Pengingesan: Segera bilas apabila pesakit terjaga, secara lisan mencairkan cuka atau jus lemon.

Kapasiti pembersihan potassium hydroxide padat Saya percaya kita telah mendengar, produk ini dalam banyak cara mempunyai aplikasi yang sangat baik, untuk memudahkan pemahaman semua orang, Potassium Humate pemahaman yang lebih baik mengenai produk ini, Xiaobian berikut khusus untuk semua orang untuk memperkenalkan seterusnya Kalium pepejal hidroksida kepada rintangan gris, kami bersama-sama untuk mengetahui mengenainya.

1, penyediaan pertama air 85g ke dalam tangki degreasing, Kalium Humate pada masa akan datang diikuti oleh 21g pepejal kalium hidroksida, 25g natrium sulfat, 5g natrium gluconate, 2g natrium alginate ditambah kepada air degreasing, kacau untuk mencairkan;

2, dalam baldi plastik yang lain dalam suntikan 50g air dan aditif 3g A dan 2g aditif B dalam larutan pencampuran 5-10min, supaya ia mencairkan sepenuhnya, dari tangki ke dalam tangki, Potassium Humate dan akan Baki 37g air dituangkan ke dalam satu, iaitu hilangnya agen degreasing suhu bilik;

3, kemunculan penampilan umum minyak, Potassium Humate hanya dalam agen degreasing ini rendam selama kira-kira 10 minit untuk mencapai kepuasan kesan degreasing, degreasing tahun sebenarnya sebagai tambahan kepada minyak dan air selepas membasuh filem air permukaan bahan kerja adalah rata-rata filem air Satu-satunya spesifikasi untuk degreasing ditakdirkan untuk masa yang terbaik untuk mengeluarkan bahan kerja.

Untuk konfigurasi agen degassasing kalium hidroksida, adakah anda tahu bahawa produk ini boleh digunakan sebagai agen air yang jelas, boleh memanipulasi hidroksida untuk mengendalikan ph air, Potassium Humate tetapi hidroksida produk ini juga boleh digunakan untuk membuat degreasing Agen, Potassium Humate penggunaannya sangat popular, yang melibatkan industri kimia dalam berbagai bidang, dalam bidang pertanian, pembuatan telah dipopulerkan.