Rumah > Berita > Kandungan

Kalium Humate kebersihan

Oct 27, 2017

Pertama, kebocoran pengasingan pepejal kalium Hidroksida kebocoran rawatan kecemasan tercemar kawasan yang dikelilingi oleh tanda-tanda amaran, adalah disyorkan bahawa kakitangan kecemasan pakai gas topeng, kalium Humate memakai pakaian pelindung kimia. Tidak langsung menghubungi Agencies, bersih bersih hipotesis yang dikumpul dalam bekas tertutup yang bersih bersih, dengan sejumlah kecil air ditambah, diselaraskan ke neutral, kalium Humate dan kemudian ke dalam sistem air sisa. Anda juga boleh basuh dengan air yang banyak dan mencairkan air ke dalam sistem air kumbahan. Seperti sebilangan besar kebocoran, dikumpul selepas pelupusan kitar semula atau tidak berbahaya.

Kedua, dalam langkah-langkah perlindungan Perlindungan pernafasan: jika perlu, memakai topeng pelindung.

Pakaian perlindungan yang bersesuaian: memakai overalls (anti - bahan-bahan kakisan). Tangan perlindungan: memakai sarung tangan getah. Lain-lain: Selepas kerja, mandi berpakaian. Memberi perhatian kepada kebersihan diri.

Ketiga, langkah pertolongan cemas sentuhan kulit pepejal kalium Hidroksida: basuh segera dengan air selama sekurang-kurangnya 15 minit. Jika ada terbakar, rawatan perubatan. Pandangan Humate kalium: segera mengangkat kelopak mata itu, bilas dengan air atau saline berjalan selama sekurang-kurangnya 15 minit. Atau dicuci dengan 3% asid Borik penyelesaian. Rawatan perubatan. Dihidu: cepat dari tempat kejadian ke udara segar. Apabila perlu, kalium Humate pernafasan. Rawatan perubatan. Ditelan: Bilas dengan serta-merta apabila pesakit mula memikirkan secara sedar, secara lisan mencairkan cuka atau lemon jus.

Pepejal kalium Hidroksida kering kapasiti yang saya percaya kita telah mendengar, produk ini dalam pelbagai cara mempunyai aplikasi yang sangat baik, untuk memudahkan pemahaman setiap orang, kalium Humate lebih memahami produk yang Xiaobian berikut khusus untuk semua orang untuk memperkenalkan yang seterusnya pepejal kalium Hidroksida kepada ketahanan gris, kami datang bersama-sama untuk mengetahui tentang hal itu.

1, pertama penyediaan air 85og ke dalam sektor penyahgris tangki, kalium Humate pada masa hadapan yang diikuti oleh 21g pepejal kalium Hidroksida, 25g sodium sulfat, gluconate sodium 5g, 2g sodium alginate ditambah ke dalam air sektor penyahgris, kacau untuk Cairkan;

2, dalam baldi plastik yang satu lagi dalam suntikan 50g air dan 3g aditif A dan 2g aditif B dalam Tong untuk mencampurkan 5-10min, supaya ia larut sepenuhnya, dari poured ke dalam tangki, kalium Humate dan akan g 37 yang baki air dituang ke dalam salah satu , iaitu kehilangan suhu bilik sektor penyahgris ejen;

3, penampilan penampilan am minyak, kalium Humate hanya di rendam ejen ini sektor penyahgris bagi kira-kira 10 minit untuk mencapai kepuasan kesan sektor penyahgris, sektor penyahgris tahun sebenarnya selain daripada minyak dan air selepas mencuci permukaan bahan kerja filem air adalah purata filem air spesifikasi sahaja untuk sektor penyahgris dikhaskan untuk masa yang terbaik untuk membuang bahan kerja.

Untuk konfigurasi ejen sektor penyahgris kalium Hidroksida, Tahukah anda bahawa produk ini boleh digunakan sebagai agen air jernih, boleh memanipulasikan Hidroksida yang mengawal ph air, kalium Humate tetapi Hidroksida produk ini juga boleh digunakan untuk membuat sektor penyahgris ejen, kalium Humate penggunaannya sangat popular, melibatkan industri kimia dalam pelbagai bidang, dalam bidang pertanian, perkilangan telah dipopularkan.