Rumah > Berita > Kandungan

Penyerapan Air Kalium Humate

Jul 03, 2017

Mekanisme kecederaan membakar potassium Humate Alkaline adalah penyerapan alkali, supaya sel-sel dehidrasi sel, ion alkali dan protein tisu untuk membentuk kompleks protein alkali-denatured, Potassium Humate saponified tisu adipose, saponification panas boleh menyebabkan tisu mendalam untuk terus merosakkan. Oleh kerana kompleks protein denatur alkali adalah larut, ion alkali dapat terus menembusi tisu dalam, menyebabkan kerosakan.

Kebakaran caustic biasanya mendalam dalam kedalaman lebih daripada dua darjah, menyengat kekerasan. Pembubaran luka untuk terus memperdalam luka, kudis lembut, adalah perubahan seperti "seperti sabun" atau "busuk tahu" seperti lengket lengket, mudah rumit selepas sepsis luka jangkitan. Sentuhan kuku dengan alkali kaustik akan menjadi lebih tipis, Potassium Humate kehilangan kilauan, sehingga kuku rata dan bahkan sudu. Penyelesaian nipis boleh menjadikan kulit kering, terik, menelan. Uap kaustik pada mata dan kerengsaan saluran pernafasan atas kuat, boleh menyebabkan luka pernafasan mata dan atas saluran pernafasan.

Industri bukan organik untuk pengeluaran kalium, seperti potassium permanganate, potassium nitrite, dipotassium hydrogen fosfat dan bahan mentah lain. Potassium Humate Nissin digunakan sebagai bahan mentah untuk membuat sabun kalium, sabun basuh, sabun syampu, krim, krim, syampu dan sebagainya. Industri farmaseutikal untuk pembuatan progesteron, vanillin dan bahan mentah lain. Industri pewarna digunakan untuk membuat pewarna melamin. Industri bateri digunakan untuk membuat bateri alkali. Digunakan sebagai pengeringan, penyerap, Potassium Humate untuk pengeluaran sabun kalium, asid oksalat dan garam kalium pelbagai, tetapi juga untuk penyaduran, ukiran, litografi, dan sebagainya; terutamanya yang digunakan untuk pengeluaran bahan baku garam kalium, seperti kalium permanganat, kalium karbonat Dalam industri farmaseutikal, untuk pengeluaran kalium boron, spironolacton, Potassium Humate heparan, progesteron dan testosteron propionate. Dalam industri ringan untuk pengeluaran sabun kalium, bateri alkali, kosmetik (seperti krim sejuk, krim dan syampu). Dalam industri pewarna, untuk menghasilkan pewarna, seperti mengurangkan RSN biru dan sebagainya. Dalam industri elektrokimia, untuk elektroplating, arca dan sebagainya. Potassium Humate Dalam industri tekstil, untuk percetakan dan pencelupan, pemutihan dan mercerizing, dan sebilangan besar digunakan untuk pembuatan gentian buatan manusia, bahan-bahan mentah poliester serat utama. Di samping itu, ia juga digunakan untuk pemanas logam dan degreasing kulit dan sebagainya. Bahan-bahan mentah kimia, untuk perubatan, bahan kimia rumah tangga dan sebagainya. ; Digunakan sebagai reagen analitik, reagen saponifikasi, potassium Humor carbon dioxide dan penyerap kelembapan, tetapi juga untuk industri farmaseutikal.

1, digunakan sebagai desiccant, penyerap, untuk pengeluaran asid oksalik dan pelbagai kalium, tetapi juga untuk penyaduran, arca, litografi

2, terutamanya digunakan untuk pengeluaran bahan mentah seperti kalium, seperti potassium permanganate, kalium karbonat dan sebagainya. Dalam industri farmaseutikal, untuk pengeluaran kalium boron, spironolactone, heparanol, testosteron propionate dan sebagainya. Dalam industri ringan untuk pengeluaran sabun kalium, bateri alkali Bitrate Humate, kosmetik (seperti krim sejuk, krim dan syampu). Dalam industri pewarna, Potassium Humate untuk menghasilkan pewarna, seperti mengurangkan RSN biru dan sebagainya. Dalam industri elektrokimia, untuk elektroplating, arca dan sebagainya. Dalam industri tekstil, untuk percetakan dan pencelupan, pemutihan dan mercerizing, dan sebilangan besar digunakan untuk pembuatan gentian buatan manusia, bahan-bahan mentah poliester serat utama. Potassium Humate Di samping itu, ia juga digunakan untuk pemanas logam dan degreasing kulit dan sebagainya.

3, bahan mentah kimia, untuk perubatan, bahan kimia rumah tangga dan sebagainya.

4, digunakan sebagai reagen analitik, reagen saponifikasi, karbon dioksida dan penyerap kelembapan.

5, industri kimia untuk pembuatan sabun basuh, sabun syampu, krim, krim, krim, syampu dan bahan mentah yang lain. Industri farmaseutikal untuk pembuatan progesteron, vanillin dan bahan mentah lain. Industri pewarna digunakan untuk membuat pewarna melamin. Industri bateri digunakan untuk membuat bateri alkali.