Rumah > Berita > Kandungan

Pengiktirafan PowerAmino

Jun 21, 2018

PowerAmino adalah Asid Amino Kompaun.


Asid amino kompaid adalah asid amino tumbuhan sebagai matriks, menggunakan aktiviti permukaannya yang luar biasa dan kapasiti penjerapan, pertumbuhan tumbuhan dan perkembangan kanser memerlukan nutrien (nitrogen, fosforus, potassium, besi, tembaga, mangan, zink, aluminium, boron, dan sebagainya) , melalui pembentukan sebatian organik yang padat dan kompleks.


Pengeluaran kecekapan baja asid amino pupuk organik jangka panjang, kesan stabil baja bertindak cepat, baja biologi dan kecekapan baja mikronutrien secara keseluruhannya, dapat menanam unsur-unsur nutrien tanah, rangsangan pertumbuhan akar, meningkatkan prestasi tanaman fotosintesis, mempromosikan pemindahan produk fotosintesis, pengangkutan, meningkatkan kualiti tanaman, meningkatkan prestasi produk.


Digabungkan dengan baja anorganik, kesan sinergistik nutrien dapat ditingkatkan, dan kesan peningkatan hasil tanaman sangat signifikan. Permohonan jangka panjang akan membuat tanah berliang dan longgar, mengurangkan tahap penyatuan tanah, dan meningkatkan keupayaan tanah untuk mengekalkan baja dan air. Baja jenis ini bukan sahaja boleh mengekalkan kelancaran perlahan dan penggunaan sepenuhnya sejumlah besar elemen, tetapi juga memastikan kesan stabil dan jangka panjang unsur surih. Ia boleh meningkatkan pernafasan tumbuhan, memperbaiki proses REDOX tumbuhan dan menggalakkan metabolisme tumbuhan. Ia boleh menggalakkan pembentukan fotosintesis dan klorofil, aktiviti oksida, aktiviti enzim, percambahan benih, penyerapan nutrien, pertumbuhan akar dan proses fisiologi dan biokimia mempunyai promosi dan aktivasi yang jelas. Khususnya, ia lebih berkaitan dengan tumbuhan daripada bahan lain.

image.png

image.png